over ons

Traininggevers geeft training en coaching aan jongeren en volwassenen die meer grip willen krijgen op woede of stress, zowel in privé situaties als in organisaties. Met onze expertise dragen wij bij aan het bewust worden van de factoren waar woede, agressie en stress door ontstaan. Wanneer jij in staat bent je woede en stress positief te beïnvloeden, zorgt dit voor een betere communicatie, gezondheid en geluk. Zowel privé als in zakelijke omstandigheden.

Over Traininggevers

Traininggevers is een team van ervaren professionals. De oprichtster Yvonne Gevers is een expert in het omgaan met woede, agressie en stress management. Tussen 1991 en 2006 werkte ze in het onderwijs en in de dienstverlening. In die periode deed zij veel ervaring op in het omgaan met emoties en stress van leerlingen, docenten en medewerkers in verschillende organisaties. 2006 is Yvonne zich volledig gaan richten op woede, agressie en stress management. Yvonne leerde veel individuen hoe je hier grip op krijgt. Maar ook hoe je omgaat met agressie van anderen die op jou is gericht.

Sinds 2014 werkt Yvonne samen met het anger & stress centrum van Zuid-Afrika.

Onze programma's bieden praktische handvatten die ervoor zorgen dat deelnemers in korte tijd meer grip krijgen op hun woede of stress. Deze zijn samengesteld uit het beste van onder andere de volgende methoden: Cognitieve gedragstherapie, Emotional freedom techniques, Hartcoherentie, Mindfulness, Appreciative inquiry, Rationele Effectiviteits Training, Voice Dialogue, Transactionele Analyse.

Geen standaard oplossing, maar een aanpak wat afgestemd is op wat voor jouw probleem de beste oplossing is!

Jaarlijks dragen wij ons steentje bij om de programma's ook toegankelijk te maken voor diegenen die niet zelf over de middelen beschikt om een trainings- of coachingtraject bij ons te volgen. Ken jij iemand (of een instantie?) waar het wel goed voor zou zijn om met woede of stressmanagement aan de slag te gaan maar die niet over de financiële middelen beschikt? Neem dan contact met ons op en overtuig ons van die noodzaak en wij gaan kijken waar wij kunnen helpen...

The Anger & Stress management centre

Het Anger& Stress management centrum (SA) is opgericht in 2004 door Shelton Kartun in Zuid-Afrika.

Shelton heeft een ruime internationale ervaring in het werken met woede en stress en is mede-oprichter van de British Association of Anger& Stress Management. Het hoofdkantoor van het Centrum is gevestigd in Kaapstad met franchise-centra in Johannesburg, Pretoria, Kwazulu Natal, Oost-Londen, Oost-Kaap, Lusaka, Zambia, Engeland en Nederland.

Shelton Kartun is door de media bekend als de 'goeroe' van Anger Management in Zuid-Afrika. Hij wordt regelmatig opgeroepen voor interviews met de media, radio-en tv-shows, en commentaar voor tijdschriftartikelen in het hele land.

Meer over Anger Stress

Ons team bestaat uit

Ontvang gratis tips

Educating the mind without educating the heart is no education at all

Stel hier je vraag