woede management relaties

coaching € 0.00 Terug naar overzicht

Beschrijving

In dit kort & krachtige coach traject krijgen jullie 5 sessies persoonlijke coaching inclusief een intake. Met je coach stemmen jullie af hoe je deze uren wilt verdelen over bijvoorbeeld face to face gesprekken, telefonisch contact, skype sessies en email. De totale doorlooptijd bedraagt +/- 2 maanden.


Coachtraject

Intake

Aan de hand van een vragenlijst over jullie situatie hebben jullie een intakegesprek met je coach, die samen met jullie de startvraag zo helder mogelijk formuleert. Ook adviseert jullie coach over het traject en inhoud dat het beste bij jullie past. En bepalen jullie naar aanleiding hiervan of er een klik is.

Coaching

Jullie coach stemt het traject af op jullie vraag, ontwikkeling. In overleg kiest de coach voor een passende mix van van face-to-face coaching, opdrachten en bijvoorbeeld telefonische of Skype coaching. Deze vorm van coaching is niet alleen heel inspirerend, maar ook uiterst effectief.

Resultaat

  • Jullie leren triggers te herkennen.
  • Jullie krijgen inzicht wat het effect van woede is op de ander en op jullie relaties.
  • Jullie leren hoe je woede signalen sneller herkent.
  • Jullie krijgen inzicht in hoe jij omgaat met tegenslag en teleurstellingen.
  • Jullie weten hoe je de balans weer terug krijgt in je relatie en communicatie.
  • Jullie kunnen woede begrijpen, verminderen en positief gebruiken.
  • Jullie leren duidelijk en doeltreffend met elkaar te communiceren.

Evaluatie

Je hebt altijd een doel en resultaat om te behalen. Daarom meten we bij ieder traject de voortgang en het effect van het traject en onze dienstverlening. Dit commitment aan resultaat en kwaliteit typeert de professionele aanpak van persoonlijke coaching.

Details

Locatie:

Amsterdam

Groningen

Kosten:

€ 0.00 per persoon

Bestel een programma

Ontvang gratis tips

Meer weten?