woede management individueel

coaching € 0.00 Terug naar overzicht

Beschrijving

In dit kort & krachtige coachtraject krijgt je 5 sessies persoonlijke coaching. Met je coach stemt je af hoe je deze uren wilt verdelen over bijvoorbeeld face to face gesprekken, telefonisch contact, skype sessies en email. De totale doorlooptijd bedraagt +/- 2 maanden.

Coachtraject bestaat uit:

Intake:

Aan de hand van een vragenlijst over jouw situatie heb je een telefonische skype of face to face intakegesprek met je coach, die samen met jou bekijkt wat het beste bij je past en waar je knelpunten liggen. Zodat er een duidelijk en helder plan van aanpak wordt gerealiseerd. Uiteindelijk bepaal jij naar aanleiding hiervan of er een match is en of je genoeg vertrouwen hebt.

Coaching:

Je coach stemt het traject af op jouw vraag, ontwikkeling. In overleg kiest de coach voor een passende mix van van face-to-face coaching, opdrachten en bijvoorbeeld telefonische of Skype coaching. Deze vorm coaching is niet alleen heel inspirerend, maar ook uiterst effectief.

Resultaat

Afhankelijk van jouw persoonlijke doelen:

  • Je wordt je bewuster van je eigen triggers en stressfactoren.
  • Je leert hoe je woede signalen sneller herkent.
  • Je krijg inzicht in hoe jij omgaat met tegenslag en teleurstellingen.
  • Je weet hoe je de balans weer terug krijgt in je leven.
  • Je leert je woede te begrijpen, te verminderen.
  • Je kan je woede positief gebruiken.

Evaluatie

Je hebt altijd een doel en resultaat om te behalen. Daarom meten we bij ieder traject de voortgang en het effect van jouw te behalen resultaten en onze dienstverlening.

Details

Locatie:

Amsterdam

Groningen

Kosten:

€ 0.00 per persoon

Bestel een programma

Ontvang gratis tips

Meer weten?