faq

Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze expertise bijdragen aan de bewustwording van mensen waar woede, agressie en stress door ontstaat. En door meer grip hierop te krijgen er een harmonieuzere samenleving met meer respect en aandacht voor elkaars diversiteit ontstaat. Dit komt ten gunste van een ieder je relaties, gezondheid en geluk in prive en zakelijke omstandigheden.

Hoe weet ik dat ik woede management nodig ben?

Het feit is dat iedereen kan profiteren van woede management. Het kan zijn dat jij niet geleerd hebt om met emoties om te gaan, maar ook helpen wij jou als je juist geleerd hebt je emoties altijd maar voor je te houden en op te kroppen. Onze training en coaching leert je hoe jij positief invloed kunt uitoefenen op je gevoelens, gedachten en gedrag.

Is woede slecht en leer ik om niet boos te zijn?

Boosheid is niet slecht en niet meer boos zijn of worden is niet realiseerbaar. Wat wel realiseerbaar is dat jij leert je boosheid te herkennen en wat de negatieve effecten zijn van je boosheid opkroppen of explosief gedrag. Je krijgt praktische handvaten hoe jij je boosheid of woede positief kan ombuigen. Dit komt te goede aan je gezondheid en je relaties en communicatie met anderen.
Wat kan ik verwachten in mijn coaching sessie ?

Tijdens het eerste contact moment, zullen we een stukje geschiedenis doornemen, zodat we duidelijk krijgen wat er gaande is.

  • Wat zijn je zorgen?
  • Welke problemen heb je?
  • Wat zijn je triggers ?
  • Wat zijn de gevolgen van je stress?
  • Gebruik je medicatie of ben je al gediagnosticeerd met iets? Zodra we dit in kaart hebben gebracht beginnen we met het programma, zodat je naar huis gaat met nuttige en praktische hulpmiddelen en ondersteuning. In de vervolg sessies kijken we welke uitdagingen je tegen komt en word je meer bewust over wat jij zelf kan veranderen en hoe.


Ontvang gratis tips

I have learned silence from the talkative, toleration from the intolerant, and kindness from the unkind.

Stel hier je vraag