Yvonne Gevers

Mijn missie is om verbinding te creëren. Ik geloof dat we met elkaar ervoor kunnen zorgen dat de wereld van hard tot hart verandert. Voor meer acceptatie, blijdschap, geluk en een goede gezondheid zorgen. En dat je communicatie en relaties met anderen verbetert wordt.

Wie ben ik

Naast een "missie" en het genieten van mijn werk ben ik moeder van 4 kinderen en gehuwd met een partner die ook een druk bestaan leidt. Dit betekent dat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het kan zijn om balans in je leven te ervaren. De allerbelangrijkste ontdekking voor mij is geweest dat ik dit zelf kan beïnvloeden. Bewustwording was een stap, maar inmiddels is het toepassen van balans in mijn leven iets waar ik bewust voor kies!

In mijn leven is ook woede en stress geweest. Als jong meisje was ik me al bewust van de kracht en enorme impact van woede. In mijn privé-leven en zakelijk zijn er meerdere voorvallen de revue gepasseerd. Niet alleen in mijn eigen situaties, maar ook van familie, vrienden, bekenden en deelnemers heb ik vele verhalen gehoord van schaamte, schuldgevoelens, woede en stress.

Verder geniet ik van het leven door regelmatig de natuur in te gaan en ben ik dol op lekker eten en een drankje. Ik ontdek graag de wereld en de verscheidenheid aan culturen.

Voor mij is het belangrijk dat ik er voor zorg dat je bij iemand terecht kan die open is, goed kan luisteren, voor een veilige leeromgeving zorgt, confronterend en resultaatgericht is. En dat er ruimte is voor humor!

Linkedin

Twitter

Wat doe ik

Graag kijk ik met jou samen naar wat het beste bij je past en hoe jij zelf meer invloed kunt uitoefenen op je emoties en gedrag.

Waar ik je mee kan helpen is ervoor te zorgen dat je bruikbare en praktische tips krijgt om je communicatie te verbeteren en om je eigen woede, spanning en stress beter onder controle te krijgen in situaties die daarom vragen.

Mijn specialisaties zijn:

  • Omgaan met agressie en emoties.
  • Opvanggesprekken en nazorg.
  • Communicatietrainingen.
  • Ademhalingscoach.
  • Stressmanagement.
  • Verzuimmanagement.
  • Empowerment.

Ontvang gratis tips

Stel hier je vraag